Kerhot

LKS:n ja vuosikurssien lisäksi vapaa-ajan toimintaa järjestävät monet LKS:n alaiset (tai itsenäiset!) kerhot. Kerhoja pyörittävät kandiseuralaiset ja ne saavat toiminta-avustusta seuralta. Tomintaan saa mennä mukaan kuka tahansa LKS:n jäsen. Kerhojen sivuilta näet tarkemmiin, minkälaisesta kerhosta on kysymys ja keneen voi ottaa yhteyttä, jos on kiinnostunut toiminnasta. Mikäli olet kiinnostunut oman kerhon perustamisesta, vinkkejä sekä kerhojen hyväksymistä ja toimintaa koskevat ohjesäännöt löytyvät myös täältä.

Liittyminen kerhojen sähköpostilistalle tapahtuu pyytämällä sitä kerhon vastuuhenkilöltä tai lähettämällä viesti ‘subscribe kerhon-spostilista’ osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Esim. viesti ‘subscribe lks-kerhonnimi@helsinki.fi’ osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.

Kerhojen säännöt ovat vaihtelevia. Osa kerhoista pitää jäsenrekisteriä ja jäsenyyteen kuuluu jäsenmaksu, kun taas osassa jäseneksi katsotaan kaikki sähköpostilistalle liittyneet. Useimmissa kerhoissa kuitenkin mukaan voi lähteä erittäin pienellä kynnyksellä – suuri osa tapahtumista on kaikille, myös ei-jäsenille avoimia.

Aktiiviset kerhot:

Miten oma kerho perustetaan?

Tutustu LKS:n kerho-ohjesääntöön ja juttele esim. hallituksen tai valtuuskunnan puheenjohtajan kanssa. Heiltä saat lisätietoa kerhon perustamiseen liittyvistä asioista ja seuraavien valtuuskunnankokousten ajankohdista. Valtuuskunta hyväksyy uudet kerhot Seuran alaisuuteen. Kokoontua saa toki aiemminkin!

Kerhon toimintaan voi hakea rahoitusta joko Seuran talousarvion laatimista edeltävästi tai kesken vuotta projektirahojen muodossa. Rahoituspuolesta saat tarvittassa lisätietoja TAV:lta, pääsihteeriltä tai em. puheenjohtajilta.