Lääketieteenkandidaattiseura r.y.:n kerhotila Euphoria sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Sörnäisten Rantatie 33 C. Tila sijaitsee taloyhtiön ylimmässä kerroksessa, ja terassilta on huikea näköala Suvilahteen. Kerhohuone vihittiin käyttöön toukokuussa 2005. Käyttöönottoa edelsi täydellinen remontti, ja tilojen suunnittelu annettiin alan ammattilaisille. Lopputuloksena on näyttävä ja monikäyttöinen tila, jonka kokonaispinta-ala on 253m², ja joka muuntautuu helposti niin 100 hengen pöytäjuhlasta 200 henkeä vetäväksi tanssilattiaksi kuin 40 hengen kokous- ja koulutustilaksikin.

Euphoriaa vuokrataan ensisijaisesti LKS:n jäsenille ja kannatusjäsenille. Varaustiedustelut alla olevan sähköpostin kautta:

  • Sähköposti: isanta (ät) lks.fi

Euphorian vuokraushinnat vuonna 2019:

Ulkopuolinen vuokralainen

  • Ma-Su  990,00 € + apuisäntäkulut

Jäsen    

  • Pe-Su   250 € + apuisäntäkulut
  • Ma-To   0 € + mahdolliset apuisäntä- & siivouskulut
Vuokraajalta ei peritä kiinteää vuokraa, mutta tapahtuman tulee olla rauhallinen. Osallistujamäärän tulisi olla maksimissaan 35 henkeä.
Siivous-, apuisäntä-, ja muut kulut, kuten rikkimenneet astiat laskutetaan vuokralaiselta tarvittaessa. Isäntä päättää näiden perimisestä.
Tilaa kuluttavammista tapahtumista kuten sitseistä peritään aina 250 euron vuokra, joka sisältää siivouksen

Kannatusjäsen

  • 490 € + apuisäntäkulut
Kannatusjäseneksi liittyminen maksaa 50 €. Edullisempi vuokraushinta koskee vain kalenterivuotta, jolloin kannatusjäsenmaksu on maksettu.

Kerhot  

  • Arkisin (ma-to): 0 € + mahdolliset apuisäntä- & siivouskulut
  • Viikonloppuisin (pe-su) kerran lukukaudessa 0 € + mahdolliset apuisäntä- & siivouskulut. Muutoin hinta on 250 € + mahdolliset apuisäntä- & siivouskulut.
Pulmat ja kysymykset vuokraamisen suhteen voi ohjata isännälle sähköpostiosoitteesta isanta (ät) lks.fi.

Terassi

Sisätilat