Päivämäärä: 16.11.2019 10:30
Ilmoittautuminen auki: 21.10. 09:00
-
14.11. 23:59
Osallistujaraja: 42
Varasijat käytössä: Kyllä

Syksyn perinteinen sulkapalloturnaus tulee lauantaina 16.11.!

Smile Doctors Open on Epicondylitiksen järjestämä sporttinen päivä täynnä sulkapallon pelailua! Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille Meikun opiskelijoille ainejärjestöstä ja sulistaidoista riippumatta. Pelit pelataan turnausmuodossa ja oman tasonsa perusteella voi valita joko höntsä- tai kilpasarjan. Höntsäsarja sopii vasta-alkajille ja rennompaan pelailuun, kun taas kilpasarjasta löytyy haastetta kokeneemmille pelaajille.

Lainamailat meille tarjoaa Sulkapalloliitto, joten ei hätää jos omia välineitä ei löydy. Mukaan tarvitset vain urheiluvaatteet, sisäpelikengät ja juomapullon. Pelien aikana kentän reunalla on tarjolla pientä välipalaa, mutta halutessasi voit ottaa omiakin eväitä.

Tarkempi peliohjelma julkaistaan FB-tapahtumassa ennen varsinaista pelipäivää. Mikäli et jostain syystä pääsekään osallistumaan, ilmoitathan sähköpostilla osoitteeseen asta.salmi@helsinki.fi viimeistään 14.11.

MITÄ: sulkapalloturnaus
MISSÄ: Meilahden liikuntakeskus, Zaidankatu 9
MILLOIN: lauantai 16.11. klo 10.30-15.30
MITÄ MAKSAA: 0e!
MIKSI: Koska sulkapallo on kivaa!

Tervetuloa!

————–

Welcome to play badminton!

Smile Doctors Open is a fun and sporty badminton event for all students studing in Meilahti campus. Event is suitable for all who are interested in badminton, no matter how skilled you are. You can choose either group for beginners (relaxed group) or for advanced players (competition grpup). Bring sporty clothes, indoor sneakers, a drinking bottle and your own racket if you have one. We will lend you a racket if needed. Light snack will be offered at the event to provide energy for the players. Sign up at the latest 14.11. at 23.59.

WHAT: badminton tournament
WHERE: Meilahti Sports Centre, Zaidankatu 9
WHEN Saturday 16.11. at 10.30-15.30
PRICE: 0e!
WHY: Because badminton is fun!

More info, any questions and cancellations: contact asta.salmi@helsinki.fi