Päivämäärä: 21.04.2018 12:00
Ilmoittautuminen auki: 28.03. 18:00
-
11.04. 18:00

Samppanja kuplii kolmen päivän ajan Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Grand Champagne -tapahtuma avaa ovensa 19.4. kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet.

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin meitä johdattavat kotimaisten kärkinimien lisäksi ulkomaiset huippuasiantuntijat.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääset maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

LKS:n Viinikerho järjestää ekskursion Suomen suurimpaan shampanja-tapahtumaan lauantaina 21.4. Kerhomme kautta ilmoittautumalla saat pääsylipusta pienen alennuksen. Mutta mikä tärkeintä, alennuksen lisäksi sinun ei tarvitse pööpöillä pää pyörällä 50 eri shampanjatalon välillä ja muiden random shampanjahifistelijöiden keskellä, vaan saat seuraksesi kaltaisiasi shampanjasta kiinnostuneita opiskelijoita – jalat maassa, järki päässä. Toki voit ottaa mukaasi aveciksi kenet tahansa haluat. Tapahtumaan voi vapaasti saapua klo 12-20 välillä ja viipyä niin kauan kuin jaksaa.

Pääsylippu on siis kerhomme kautta tilanneille henkilöille 15€. Pääsylipun hintaan kuuluu Lehman Glass Opale 21 -shampanjalasi (arvo 6,5€). Maistelu tapahtumassa tapahtuu vapaasti digimaistelulipukkeilla (á 2,5€), joita voi ostaa tapahtuman aikana haluamansa määrän. Maisteluannoksia voi pyytää mistä tahansa tarjolla olevasta shampanjasta, ja annosten hinta vaihtelee yhdestä maistelulipukkeesta useampaan shampanjan hintaluokan mukaan.

Ilmoittautuminen aukeaa KESKIVIIKKONA 28.3. klo 18.00 ILMOMASIINASSA. Maksuohjeet lähetetään erikseen Sparkling-illan 9.4. jälkeen, joten voit huoletta ilmoittautua tämän lomakkeen kautta, jos pelkäät, että voitat Sparkling-illassa ilmaisen pääsylipun. Ilmoittautuminen on sitova.

Ole osa Suomen viinikulttuurin muutosta, tule nauttimaan shampanjaa opiskelijoiden kanssa!

Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta: http://grandchampagnehelsinki.fi/