Päivämäärä: 11.10.2018 18:00
Ilmoittautuminen auki: 01.10. 17:00
-
10.10. 17:00
Osallistujaraja: 10
Varasijat käytössä: Kyllä

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen Euffan kokkailuiltaan kun Digestivén väki ottaa pikkelöinnin ja säilönnän salat haltuunsa torstaina 11.10 klo 18-> . Luvassa on erilaisten lisukkeiden, kastikkeiden ja chutneyden tekoa ja lopussa pääsemme tuotoksiamme maistelemaan. Idea on kuitenkin saada omia säilykkeitä otettua kotiin mukaan, joten otathan paljon rasioita (mielellään lasipurkkeja) mukaan kuljetusta varten. llmo aukeaa LKSn ilmomasiinassa maanantaina 1.10. klo 17.

Jos pikkelöinti on vielä hieman uusi juttu, käy kurkkaamassa alustusta Saaran blogista, jonka linkki on alla 😀

“Pikkelöinti on valmistustapana tunnettu jo tuhansia vuosia kautta maailman. Niin intialaiset chutneyt, korealainen kimchi, alkuperäiset meksikolaiset salsat kuin meille tuttuakin tutumpi lasimestarin silli ovat kaikki esimerkkejä pikkelöimällä valmistetusta ruoasta. Maailmasta ei keittiötä löydy, johon ei pikkelöinti kuuluisi osana. Ruoan pikkelöinti pidentää sen elinikää, mikä tietysti jääkaapittomassa maailmassa on elintärkeää. Meille jääkaapillisille se on oiva keino mauilla leikkimisen lisäksi vähentää hävikkiruokaa.”-Viimeistä murua myöten https://www.viimeistamuruamyoten.com/tekniikat/pikkelointi/

Mitä: Digestivén pikkelöinti-ilta
Milloin: To 11.10. klo 18
Missä: Euphoria Sörnäisten rantatie 33
Mitä maksaa: 8€
Maksuohjeet: FI04 1761 3500 0475 85, saaja Iida Tuokkola, viestikenttään: oma nimi + pikkelöinti
Ilmo: ma 1.10. klo 17 – 10.10. klo 17