Lääketieteenkandidaattiseuran vuoden 2020 hallitus koostuu kokonaisuudessaan 18 toimijasta.

Mikäli haluat ottaa yhteyttä hallituksen jäseneen sähköpostitse, paina nimen oikealla puolella olevaa kirjekuvaketta.

Hallituksen jäsenet

Matias Posa
Matias PosaPuheenjohtaja
Puheenjohtaja huolehtii hallituksen toiminnasta, kutsuu koolle hallituksen kokoukset ja edustaa Seuraa monissa tilaisuuksissa.
Lauri Salaja
Lauri SalajaOpintovastaava, varapuheenjohtaja
Opintovastaava huolehtii opiskelijoiden äänen kuulumisesta tiedekunnan elimissä ja toimii tiiviissä yhteistyössä edunvalvontavastaavan kanssa.
Perttu Laamanen
Perttu LaamanenEdunvalvontavastaava
Edunvalvontavastaava huolehtii lääkisopiskelijoiden eduista, koordinoi toimintaa Medisiinariliittoon päin sekä pyörittää opintovastaavan kanssa edunvalvontavaliokuntaa, jonka puitteissa tiedekunnan toimielinten opiskelijaedustajat kokoontuvat kuukausittain.
Johanna Luoma-Lammi
Johanna Luoma-LammiTalousvastaava
Talousvastaava huolehtii Seuran sijoitusvarallisuuden kasvattamisesta yhdessä talousvaliokunnan kanssa. Tehtäviin kuuluu myös mm. Seuran laskujen hyväksyminen ja maksaminen budjetin mukaisesti sekä budjetin täyttymisenseuraaminen.
Linda Toppari
Linda ToppariYrityssuhdevastaava
Vastaa Seuran yrityssuhteista ja kehittää yrityssuhdevaliokunnan kanssa Seuran tuotteistoa. Lisäksi huolehtii Mocoman viihtyvyydestä.
Anssi Heikkinen
Anssi HeikkinenTiedottaja, yhdenvertaisuusvastaava
Tiedottajan tehtävänä on lähettää viikoittaista tiedotuspostia sekä huolehtia Seuran nettisivuista ja sometileistä.

Yhdenvertaisuusvastaava huolehtii, että Seura edistää toiminnallaan yhdenvertaisuuslain toteutumista. Kaikilla Seuran jäsenillä tulee olla yhdenvertainen mahdollisuus opiskella ja osallistua Seuran toimintaan.

Seuran hallituksen virkailijat

Saga Byman
Saga BymanValtuuskunnan puheenjohtaja
Toimii puheenjohtajana Seuran valtuuskunnassa sekä linkkinä valtuuskunnan ja hallituksen välillä.
Heini Vartiainen
Heini VartiainenPääsihteeri
Laatii pöytäkirjat valtuuskunnan kokouksissa, edustaa Seuraa tilaisuuksissa ja huolehtii kunnianosoituksista.
Linnea Hurri ja Samuli Kääriä
Linnea Hurri ja Samuli KääriäIsännät
Isännät vastaavat Seuran kerhotila Euphorian (lisätietoja klikkaamalla kuvaa!) vuokrauksesta sekä Seuran sisäisille että ulkopuolisille vuokralaisille, hoitavat apuisäntien palkkaamisen ja varmistavat tilojen käyttökunnossa säilymisen. Isäntien vastuulle kuuluu myös kerhotilan huolto ja kulutustavaran riittävyys vuokraustoiminnan edellytyksiin.
Jutta Kankaanpää ja Noona Välimaa
Jutta Kankaanpää ja Noona VälimaaEmännät
Emännät järjestävät Seuran vuosijuhlat yhdessä emännistön kanssa.
Joonatan Patomo
Joonatan PatomoAlumnivastaava
Vuonna 2019 luotu virka, jossa kehitetään Seuran toimintaa valmistuneille jäsenille. Alumnivastaava muun muassa suunnittelee ja toteuttaa tapahtumia alumneille ja jäsenistölle.

Lisää tietoa Seuran alumnitoiminnasta saat klikkaamalla kuvaa!

Hilla Ahola ja Johanna Weselius
Hilla Ahola ja Johanna WeseliusTapahtumavastaavat
Tapahtumavastaavat järjestävät tapahtumatiimin kanssa Seuran sitsejä, bileitä ja muita mukavia tapahtumia. Vuoden suurimpia tapahtumia ovat yleensä olleet syksyn avaava Club Candy, Hoitokierre-appro sekä Wappubileet.
Merimaija Kasanen
Merimaija KasanenHyvinvointivastaava, ympäristövastaava
Hyvinvointivastaava pitää nimensä mukaisesti huolta kandiseuralaisten hyvinvoinnista. Hyvinvointivastaavan apuna ja tukena toimii hyvinvointitiimi. Viime vuosina ollaan nähty muun muassa joogaa, ystävänpäiväleivonnaisia, luentoja stressinhallinnasta, trampoliinipuistoexcuja sekä elokuvailtoja.

Ympäristövastaava huolehtii Seuran ympäristöasioista ja kestävän kehityksen teemojen ylläpitämisestä. Hän on myös mukana kehittämässä Mocoman ja Euphorian toimintaohjeita esimerkiksi kierrätyksen ja energiansäästön osalta. Ympäristövastaava voi halutessaan kouluttaa itseään myös HYYn ympäristökokouksissa ja saada näin hyviä toimintavinkkejä muidenkin ainejärjestöjen ympäristövastaavilta.

Laura Seitakari
Laura SeitakariSupertuutori
Supertuutori johtaa uusien alfojen perehdytystä valitsemalla uudet tuutorit yhdessä muiden tiedekunnan supertuutorien kanssa. Supertuutori on alfasyksyn koordinaattori, joka vastaa alfasyksyn onnistumisesta ja jonka puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa.
Asser Seppä
Asser SeppäQ-kautisen päätoimittaja
Q:n päätoimittaja on nimensä mukaisesti vastuussa Q-kautisen julkaisemisesta. Päätoimittajan apuna on toimituskunta, jonka kanssa ideoidaan ja tuotetaan lehden sisältö.