Vulnus on LKS:n pesäpallokerho. Kerho aloitti toimintansa vuonna 2016 ja ylsi jo samana vuonna LKS:n vuoden kerhoksi. Vulnuksen toiminnan yksi keskeisimmistä ajatuksista on, että kaikentasoiset ovat tervetulleita pelaamaan eikä minkäänlaisia pesäpallovälineitä tarvitse omistaa. Vähintäänkin 60% kerhon jäsenistä on pelannut pesäpalloa viimeksi yläasteella. Kerhon toiminnan ydin on läpi kesän, vähintään kerran viikossa Meilahden pesäpallokentällä ja sen läheisyydessä järjestettävät treenit, sekä osallistuminen pääkaupunkiseudun höntsäpesikseen eli Kuntopesikseen. 

Käytännön syistä kerhon toiminta painottuu loppukevääseen, kesään ja alkusyksyyn. Kuntopesistä pelataan sekä kevät- että syyskaudella, sekä seka- että miestensarjassa. Kevään perinteisiin kuuluu vuosikurssien välinen pesäpalloturnaus. Myös Helsinkiin alkukesästä saapuvia superpesisotteluita käydään usein porukalla katsomassa. Kesällä treenejä löytyy edelleen säännöllisesti niille, jotka jäävät pk-seudulle, syksyn perinteisiin taas kuuluvat syyskuun opiskelijoiden SM-kisoihin osallistuminen sekä syyskauden lopettava Vulnuksen Itä-Länsi-ottelu. 

Vulnus toivottaa kaikentasoiset pesäpallosta kiinnostuneet ihmiset mukaan toimintaansa! Mukaan ovat tervetulleita kaikki Meilahden kampuksen opiskelijat jokaisesta koulutusohjelmasta! Parhaiten ajankohtaista tietoa kerhon toiminnasta löydät Vulnuksen Facebook-ryhmäsivulta. 

Kerhon puheenjohtaja: Ville Kivistö (ville.kivisto@helsinki.fi)