Valkotakit esittää:

SINFONIAKONSERTTI
ke 21.11.2018 klo 19
Temppeliaukion kirkossa

lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1912902882151223/

Lämpimästi tervetuloa!


 

Seuraa Valkotakkeja instagramissa @valkotakit !

 


 

Valkotakit on vuonna 1969 perustettu orkesteri. Sen jäsenistö koostuu pääasiassa Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoista ja jo valmistuneista lääkäreistä ja hammaslääkäreistä, mutta joukossa on paljon myös muiden alojen ihmisiä.

Valkotakit järjestää vuosittain 2-3 sinfoniakonserttia, joissa solisteina ovat viime vuosina soittaneet esim. pianistit Erica Guo ja Justas Stasevskij sekä sellistit Klaus Mäkelä ja Markus Hallikainen.

Orkesterin perinteenä on ollut soittaa vanhat tanssit eri ainejärjestöjen vuosijuhlilla. Myös Valkotakeista muodostettu pienyhtye soittaa musiikkia laidasta laitaan erinäisissä tilaisuuksissa, kuten yritystapahtumissa, illallisilla ja juhlissa. Valkotakit tai pienyhtyeen voi pyytää omaan tilaisuuteen ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan.

Valkotakkien kapellimestarina toimii vuodesta 2014 lähtien Tapio von Boehm. Orkesteria ovat aikaisemmin johtaneet mm. Samppa Leino, Juuso Wallin, Kalle Hassinen, Jukka Iisakkila, Martti Vuorinen ja Lauri Ahokas.