Uvula Aurea on lääkiksen ja hammaslääkiksen oma kuoro. Harjoittelemme ja esitämme kevyttä musiikkia tyylilaidasta toiseen: harjoitukset ovat viikoittain tiistaisinMedioma I:n saunalla klo 16.30-18.30. Kuoronjohtajana toimii Sibelius akatemian kasvatti Jari Koivistoinen, joka johtaa myös muita kuoroja. Uvulassa lauletaan 4-5 äänisesti. Kuorossa on mukana opiskelijoita kaikilta vuosikursseilta, mukana laulaa edelleen myös muutama jo valmistunutkin.

Uvula pyrkii korkeaan ja viihdyttävään tasoon hampaita kiristelemättä. Uvula Aurea esiintyy muutamia kertoja kauden aikana, yleensä kuorolla on oman joulu- ja kevätkonsertin lisäksi myös muita pienempiä esiintymisiä mm. kandiseuran vuosijuhlissa. Uvula Aurea on tehnyt yhteistyötä lääkärikuoro Medicanton, Biologian opiskelijoiden kuoron Symbioosin sekä Valkotakkien kanssa, osallistunut Tampereen Sävelen kuorokatselmukseen, sekä esiintynyt Lääkäriliiton tilaisuuksissa. Kuoron yhteydessä toimii myös pienempi lauluyhtyekokoonpano.

Mukaan pääsee tulemalla mukaan treeneihin milloin tahansa. Järjestämme myös aika ajoin avoimia treenejä, joihin on helppo tulla tutustumaan kuoron harjoituksiin. Aktiiviset jäsenet maksavat jäsenmaksua 20 euroa puolivuosittain, valmistuneiden jäsenmaksu on 40 euroa. Uvula Aurean facebook-ryhmään voi myös liittyä tai ottaa yhteyttä sähköpostilla, mikäli kuorossa laulaminen kiinnostaa. Kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita!

Uvula Aurean puheenjohtaja on Elina Tonteri, elina.z.tonteri@helsinki.fi

ja varapuheenjohtaja Henri Vasara, henri.vasara@helsinki.fi