img_0682

Helsingin lääkis on ottanut 12.11.2016 voiton lääkistenvälisessä salibandyturnauksessa. Finaali pelattiin kovan joukkueen kasannutta Tamperetta vastaan, joille kiitos hyvästä vastuksesta! Palkintojen jako järjestettiin Turun lääkiksen kerhotilassa Tivolissa, kiitos turkulaisille myös lämpimästä isännöinnistä! Yllä kuva joukkueesta poislukien muutama (avain)pelaaja, jotka joutuivat lähtemään suoraan peleistä Helsinkiin.

kuva 3kuva 1kuva 2

LKS:n sähly- ja salibandykerhon toimintaan kuuluu tärkeimpänä harjoitusvuoro Meilahden liikuntakeskuksessa sunnuntaisin kello 21-22 (”sunnuntaisäbä”). Sitten on vuotuinen saunailta, salibandyturnaukset muita lääkiskaupunkeja vastaan ja osallistuminen yliopiston salibandysarjaan sekä kesällä kesäliigamatseja. Vuoden pelimaksu on 100€/vuosi tai 4€/kerta vuoromaksujen kattamiseksi.

Tavoitteena on ylläpitää Lanugon toimintaa ja siihen tarvitaan uusien alfojen panostusta! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai liity Lanugon Facebook-ryhmään ja tule sunnuntain sählyvuorolle.

Lanugoon ovat kaikki tervetulleita pelitaidoista riippumatta! Tule rohkeasti mukaan jo opintojen alussa!Puheenjohtaja: Alvari Oila
alvari.oila@helsinki.fi
0442044940

Varapuheenjohtaja: Joonas Kuusisto
joonas.kuusisto@helsinki.fi
0445970328