img_0682

 

Helsingin lääkis on ottanut 12.11.2016 voiton lääkistenvälisessä salibandyturnauksessa. Finaali pelattiin kovan joukkueen kasannutta Tamperetta vastaan, joille kiitos hyvästä vastuksesta! Palkintojen jako järjestettiin Turun lääkiksen kerhotilassa Tivolissa, kiitos turkulaisille myös lämpimästä isännöinnistä! Yllä kuva joukkueesta poislukien muutama (avain)pelaaja, jotka joutuivat lähtemään suoraan peleistä Helsinkiin.

 

 

kuva 3kuva 1kuva 2

Lanugo

 

LKS:n sähly- ja salibandykerhon toimintaan kuuluu tärkeimpänä harjoitusvuoro Meilahden liikuntakeskuksessa sunnuntaisin kello 21-22 (”sunnuntaisäbä”). Sitten on vuotuinen saunailta, salibandyturnaukset muita lääkiskaupunkeja vastaan ja osallistuminen yliopiston salibandysarjaan sekä kesällä kesäliigamatseja. Jäsenmaksua ei kerholla ole ja sunnuntaisählystä saavat alennusta Thoraxin, LKS:n ja HLKS:n jäsenet.

Tavoitteena on ylläpitää Lanugon toimintaa ja siihen tarvitaan uusien alfojen panostusta! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai liity Lanugon facebook-ryhmään ja tule sunnuntain sählyvuorolle. Voit tulla Lanugon toimintaan mukaan jo elokuun alusta lähtien!

 

Puheenjohtaja: Henrik Wistrand

henrik.wistrand@helsinki.fi