Alumnitoiminta

LKS tarjoaa valmistuneille jäsenilleen mahdollisuuden liittyä alumnijäseneksi. Alumnijäseniksi voivat liittyä aiemmin LKS:n jäsenenä olleet jo valmistuneet henkilöt. Alumnijäsenyys on maksutonta vuoden 2020 loppuun saakka, koska alumnitoiminta hakee vielä muotoaan. Sen jälkeen alumnijäsenyyden hinta arvioidaan uudelleen sen hetkisen tilanteen mukaan. 

Alumneille tarjotaan mahdollisuus osallistua erilaisiin alumneille suunnattuihin tapahtumiin. Suunnitteilla on ainakin alumneille suunnatut sitsit ja alumneille on varattu oma kiintiö LKS:n vuosijuhlilla. Osa LKS:n kerhoista ottaa myös alumneja mukaan toimintaansa. Tieto alumneille suunnatuista tapahtumista tulee alumnien sähköpostilistan kautta.

Alumnille alumnitoiminta tarjoaa loistavan mahdollisuuden muistella omia opiskeluaikoja sekä tukea lääketieteen opiskelijoita lääkäriksi kasvamisessa. Vapaaehtoisten alumnien osaamista ja kokemusta hyödynnetään mielellään opiskelijoille suunnatuissa tapahtumissa. Alumneja kaivataan esittelemään omaa erikoisalaansa tai urapolkuaan lääketieteen opiskelijoille. 

Alumnijäseneksi voit liittyä oheisen lomakkeen kautta: https://forms.gle/ryyRZpKQKSTJirAj8

Mikäli on kysyttävää LKS:n alumnitoiminnasta, kysymykset voi laittaa LKS:n alumnivastaava Anssi Mykkäselle osoitteeseen alumnit(ät)lks.fi