Valkotakit-orkesteri täyttää 50 vuotta!
Lämpimästi tervetuloa
Valkotakkien 50-vuotisjuhlakonserttiin
pe 3.5.2019 klo 19 Temppeliaukion kirkkoon.

Konsertissa orkesteria johtamassa kapellimestari Tapio von Boehmin lisäksi entisistä kapellimestareista Jorma Panula, Aarno Botell, Martti Vuorinen, Samppa Leino, Lauri Ahokas ja Juuso Wallin

Lisätietoja konsertista facebook-sivulta. Tervetuloa!


Seuraa Valkotakkeja instagramissa @valkotakit !


Valkotakit on vuonna 1969 perustettu orkesteri. Sen jäsenistö koostuu pääasiassa Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoista ja jo valmistuneista lääkäreistä ja hammaslääkäreistä, mutta joukossa on paljon myös muiden alojen ihmisiä.

Valkotakit järjestää vuosittain 2-3 sinfoniakonserttia, joissa solisteina ovat viime vuosina soittaneet esim. pianistit Erica Guo ja Justas Stasevskij sekä sellistit Klaus Mäkelä ja Markus Hallikainen.

Orkesterin perinteenä on ollut soittaa vanhat tanssit eri ainejärjestöjen vuosijuhlilla. Myös Valkotakeista muodostettu pienyhtye soittaa musiikkia laidasta laitaan erinäisissä tilaisuuksissa, kuten yritystapahtumissa, illallisilla ja juhlissa. Valkotakit tai pienyhtyeen voi pyytää omaan tilaisuuteen ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan.

Valkotakkien kapellimestarina toimii vuodesta 2014 lähtien Tapio von Boehm. Orkesteria ovat aikaisemmin johtaneet mm. Samppa Leino, Juuso Wallin, Kalle Hassinen, Jukka Iisakkila, Martti Vuorinen ja Lauri Ahokas.

Valkotakkien hallitus 2019

Puheenjohtaja Essi Pajari
Varapuheenjohtaja Helena Lapatto
Sihteeri Anssi Heikkinen
Emäntä Jenni Tommila
Isäntä Iiris Särkilahti
Tiedottaja Katarina Lahtinen

Ota yhteyttä etunimi.sukunimi@helsinki.fi